Home Zuid-Holland Delft Bejaarden vrouwen gedupeerd bij babbeltruc’s

Bejaarden vrouwen gedupeerd bij babbeltruc’s

Zowel in Zoetermeer als in Rijswijk werden woensdag twee vrouwen het slachtoffer van een babbeltruc. In de ochtenduren werd in Rijswijk een 86-jarige vrouw opgelicht. Een man belde bij de vrouw, woonachtig aan de Mgr. Bekkerslaan aan, en gaf zich uit voor verwarmingsmonteur. Hij kwam ook naar de meterstanden kijken. De man verrichtte onderzoek in de woning, terwijl de hoog bejaarde vrouw op een stoel in de kamer moest blijven zitten. Toen hij vertrok bleek dat de man tijdens ‘zijn onderzoek’  bankpasjes en legitimatiebewijzen van de vrouw had meegenomen. Later op de dag werd er door een onbekende man gebeld die vermoedelijk probeerde om de bij de pasjes behorende pincodes te verkrijgen. Doordat de dochter van de vrouw inmiddels bij haar moeder was, lukte dat niet. Later op de dag werd in Zoetermeer een 92-jarige vrouw het slachtoffer. Ook bij haar aan de Petuniatuin kwam een man de meterstanden controleren. Nog niet duidelijk is of de man er in slaagde om ook bij de vrouw persoonlijke eigendommen mee te nemen.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…