Home Zuid-Holland Den Haag Beroving in tram, politie zoekt getuigen

Beroving in tram, politie zoekt getuigen

Een 22-jarige man beroofde zaterdagavond 23 februari een 19-jarige vrouw van haar mobiele telefoon op de Scheveningseweg. De verdachte en het slachtoffer zaten samen in de tram richting de binnenstad van Den Haag.

Beiden zaten samen rond 22.05 uur in tram 1 op de Scheveningseweg bij halte Ary van der Spuyweg. Als de tram stilstaat bij de halte pakt de verdachte de telefoon van het slachtoffer en rent de tram uit. Het slachtoffer, afkomstig uit Den Haag rende de man achterna in de richting van de Jacob Catslaan. De verdachte merkte kennelijk dat hij achtervolgd werd en gooide de mobiele telefoon in de struiken. Klaarblijkelijk kreeg hij hier spijt van, want vervolgens hielp hij het slachtoffer met zoeken naar de telefoon. Ook een omstander hielp mee met zoeken. Vervolgens vervolgden beide hun weg. Politie wist even later de verdachte aan te houden op de Carnegielaan.

De politie is op zoek naar getuigen om het onderzoek rondom de straatroof rond te krijgen. Daarom is de politie onder andere op zoek naar de omstander die het slachtoffer hielp met het zoeken naar haar mobiele telefoon.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…