Home Gelderland Harderwijk Getuige en sneeuw helpen politie naar inbreker

Getuige en sneeuw helpen politie naar inbreker

Een getuige en de sneeuwval zijn de politie in Harderwijk op zondag 24 februari behulpzaam geweest in hun zoektocht naar een inbreker. De 50-jarige verdachte is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De politie kreeg even na 09.00 uur een melding dat er was ingebroken in een woning aan de de Mecklenburglaan. De getuige was achter de inbreker aangegaan, maar was hem kwijtgeraakt. De gewaarschuwde politie volgde zijn spoor in de sneeuw en kwam al snel bij zijn woning uit. De buit, bestaande uit onder meer gereedschap en bouwmaterialen, werd bij hem aangetroffen. De woning waar hij gehad ingebroken stond leeg in verband met verbouwingswerkzaamheden.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…