Home Noord-Holland Zaanstad XTC en mes in beslag genomen

XTC en mes in beslag genomen

Op maandagmorgen omstreeks 01.00 uur controleerde de politie een 50-jarige man in een personenauto op de Waal in Zaandam.

Wiet en XTC
De politie zag de man korte tijd daarvoor rijden op deLeeghwaterweg. Bij controle van het kenteken bleek de auto niet verzekerd te zijn. Toen de bestuurder zijn auto aan de kant had gezet, stapte hij meteen uit. De politie zag echter een groot mes zitten in het opbergvak van het portier. Nader onderzoek in de auto leverde ook nog een zakje wiet en een zakje met twaalf XTC-tabletten. Bovendien bleken tegen de man nog vier bekeuringen open te staan, voor een totaalbedrag van negenhonderd euro. De man is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De drugs en het wapen zijn in beslag genomen.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …