Home Zuid-Holland Den Haag Politie zoekt getuigen straatroof

Politie zoekt getuigen straatroof

Een nog onbekende man beroofde woensdag 20 februari op de Escamplaan in Den Haag ter hoogte van een wijkvereniging een 31-jarige Hagenaar van zijn tas.

Vermoedelijk stapte de dader even daarvoor, net als het slachtoffer, uit dectram bij de halte Tienhovenselaan. De verdachte trok de tas uit de handen van het slachtoffer en vluchtte weg via de Weesperstraat. Hij vervolgde zijn weg via de Larensestraat en de Loosduinsekade. Het betrof een man van ongeveer 1.75 m lang, 18 jaar oud, koper/blond haar met een tenger postuur. Hij droeg een kaki jas tot net over zijn knie, met cap en bontkraag. Verder droeg hij een lichte spijkerbroek met daaronder zwarte schoenen.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…