Home Zuid-Holland Rotterdam Overval op woning Capelle aan den IJssel

Overval op woning Capelle aan den IJssel

Drie onbekende mannen hebben op woensdagavond 20:00 uur een gewapende overval gepleegd op een woning op de Alkenoord in Capelle aan den IJssel. Ze zijn met een onbekende buit vertrokken. Niemand raakte gewond. De 40-jarige bewoner en een 50-jarige man die te gast was werden door twee verdachten bedreigd met een vuurwapen, de derde verdachte dreigde met een mes. Het trio was gemaskerd. De politie heeft in de woning een onderzoek verricht en is op zoek naar de daders.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…