Home Zuid-Holland Rotterdam Overval op woning Capelle aan den IJssel

Overval op woning Capelle aan den IJssel

Drie onbekende mannen hebben op woensdagavond 20:00 uur een gewapende overval gepleegd op een woning op de Alkenoord in Capelle aan den IJssel. Ze zijn met een onbekende buit vertrokken. Niemand raakte gewond. De 40-jarige bewoner en een 50-jarige man die te gast was werden door twee verdachten bedreigd met een vuurwapen, de derde verdachte dreigde met een mes. Het trio was gemaskerd. De politie heeft in de woning een onderzoek verricht en is op zoek naar de daders.

Laad meer Rotterdam

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Frans Bauer waarschuwt: “Laat je niet neppen bij het appen”

Frans Bauer houdt van een geintje, maar is heel serieus als hij mensen waarschuwt om niet …