Home Friesland Leeuwarden Man aangehouden voor mishandeling

Man aangehouden voor mishandeling

Woensdagmiddag heeft de politie een 26-jarige man uit Leeuwarden aangehouden voor mishandeling.

Een 37-jarige vrouw uit Leeuwarden liep die middag over de Spoorstraat toen zij plots door de 26-jarige man werd aangesproken en enkele klappen kreeg tegen haar hoofd. De vrouw viel daardoor op de grond waarna de man haar nog enkele malen schopte. De man werd afgeleid door een omstander welke in zijn auto claxonneerde waardoor de vrouw kon wegkomen. De politie werd gealarmeerd en heeft de man aangehouden. De man bleek behoorlijk onder invloed van alcohol en drugs te zijn.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…