Home Zuid-Holland Delft Woninginbreker op heterdaad betrapt

Woninginbreker op heterdaad betrapt

Politieagenten hielden woensdag 26 juni om 04.40 uur een 31-jarige Delftse veelpleger aan die op in een woning aan de Sint Olofslaan had ingebroken. De man had de buit die bij de inbraak was weggenomen nog in zijn bezit, ontkennen was dan ook kansloos.

De Delftenaar werd op heterdaad door de bewoner van een woning aan de Sint Oloslaan betrapt. De man werd wakken van gestommel en ontdekte de inbreker in zijn slaapkamer. In de woning raakte de man vervolgens met de inbreker in gevecht en wist hij hem de deur uit te krijgen waarop de man direct via 1-1-2 de politiemeldkamer belde. Alle beschikbare politie-eenheden gingen op zoek naar de man. Op de Spoorsingel zagen zij een man lopen die voldeed aan het signalement. Toen zij hem aanspraken bleek het om een bekende veelpleger uit Delft te zijn die daarnaast goederen in zijn bezit had die bij de woninginbraak waren weggenomen. Agenten hielden de man direct aan. Hij zit nog vast.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Delft – Man overleden na auto te water Oostpoortweg

Zondagochtend 10 december raakte een personenauto door nog onbekende oorzaak te water bij …