Home Noord-Holland Den Helder Twee gewonden bij steekincident

Twee gewonden bij steekincident

Een 22-jarige en een 26-jarige man, beiden afkomstig uit Den Helder, raakten dinsdagavond gewond op de Marsdiepstraat.

De politie kreeg rond 22.30 uur een melding van een vechtpartij bij een bushalte. Ter plaatse werden de twee mannen gewond aangetroffen. De 22-jarige man had snijwonden aan zijn arm. De 26-jarige man was gewond aan zijn hals en gezicht. Hij werd overgebracht naar het MCA in Alkmaar. De andere man werd ter behandeling overgebracht naar het Gemini ziekenhuis. Hij werd aangehouden als verdachte. Ook een 22-jarige man uit Den Helder werd aangehouden. Er wordt op dit moment onderzoek gedaan naar de rol van beide verdachten.

Laad meer Den Helder

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Helder – Politie zoekt getuigen autobranden

In de nacht van woensdag op donderdag hebben twee auto’s in brand gestaan in de Pieter Str…