Home Noord-Brabant Den Bosch Getuigen gezocht van bedreigen conductrice

Getuigen gezocht van bedreigen conductrice

De politie zoekt getuigen van het bedreigen van een conductrice in een stoptrein tussen Boxtel en Vught.

Toen ze dinsdag 25 juni rond 15.40 uur in de trein het vervoerbewijs van een passagier controleerde, bleek dat hij een OV-kaart van iemand anders bij zich had. De conductrice nam de kaart in beslag, waarop de man boos zou zijn geworden en de vrouw zou hebben bedreigd. Ze heeft dat gemeld bij BOA’s van de spoorwegen, die de man op het station in ‘s-Hertogenbosch hebben aangehouden. Hij is overgenomen door de politie voor verder onderzoek. Na verhoor is de 18-jarige Bosschenaar heengezonden met een proces-verbaal. De politie zoekt getuigen van de bedreiging in de trein.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…