Home Zuid-Holland Delft Veelpleger pleegt diefstal fiets

Veelpleger pleegt diefstal fiets

Politieagenten zagen donderdag 14 maart om 15.30 uur dat een man veel belangstelling vertoonde voor geparkeerde fietsen op de Pieter Hendrikstraat. De man werd door de agenten herkend als zeer actieve veelpleger die veelvuldig fietsen steelt.

Het duurde dan ook niet lang, voordat de 48-jarige Delftenaar ‘toesloeg’. De man werd direct aangehouden en moest ‘zijn fiets’ afstaan. Hij verklaarde dat de fiets echt van hem was en dat hij hem had gekocht van een onbekende op een veilingsite. De politie maakte proces-verbaal tegen de man op.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Delft – Verdachte aangehouden na steekincident

De politie hield donderdag 30 november een 58-jarige Delftenaar aan als verdachte van een …