Home Zuid-Holland Delft Katten verdronken, politie doet onderzoek

Katten verdronken, politie doet onderzoek

In de week van 6 tot en met 11 maart zijn in Delft enkele dode katten in het water aangetroffen. Ook werd op straat een dode kat aangetroffen die bleek te zijn mishandeld. Bij de politie kwamen kort na elkaar enkele meldingen binnen van dode katten die in het water lagen en die mogelijk in het water waren geschopt. Bij onderzoek troffen agenten dode katten in het water aan bij de Hambrug/Kanaalweg, de Schieweg en de Stalpaert van de Wieleweg. Ook werd een dode kat aangetroffen die bleek te zijn mishandeld. De politie onderzoekt de zaak en hield donderdag een buurtonderzoek.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Delft – Nepagenten bestelen Chinese toerist bij straatroof in Delft

Een Chinese vrouw (58) die haar in Delft studerende dochter bezocht, werd dinsdagochtend 6…