Home Zuid-Holland Delft Katten verdronken, politie doet onderzoek

Katten verdronken, politie doet onderzoek

In de week van 6 tot en met 11 maart zijn in Delft enkele dode katten in het water aangetroffen. Ook werd op straat een dode kat aangetroffen die bleek te zijn mishandeld. Bij de politie kwamen kort na elkaar enkele meldingen binnen van dode katten die in het water lagen en die mogelijk in het water waren geschopt. Bij onderzoek troffen agenten dode katten in het water aan bij de Hambrug/Kanaalweg, de Schieweg en de Stalpaert van de Wieleweg. Ook werd een dode kat aangetroffen die bleek te zijn mishandeld. De politie onderzoekt de zaak en hield donderdag een buurtonderzoek.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Adriana van Rijn

De 57-jarige Adriana is sinds 19 november 2023 omstreeks 14.00 uur vermist uit Delft. Zij …