Home Zuid-Holland Den Haag Getuigen gezocht poging beroving

Getuigen gezocht poging beroving

De politie is op zoek naar getuigen van een poging tot beroving op de Middenstede in Den Haag op woensdagmiddag rond 16.30 uur. Een tot nu toe onbekende jongen probeerde de tas van een 21-jarige Haagse vrouw van haar schouder te rukken. Het slachtoffer liep vanaf de tramhalte aan de Melis Stokelaan/Vrederustlaan naar de Middenstede. Daar werd zij plotseling van achteren onzedelijk betast door een tot nu toe onbekende jongeman. Vervolgens probeerde de jongen de tas van de schouder van het slachtoffer te rukken. Toen dit niet lukte, gaf hij het op en rende al scheldend weg.

Van de verdachte is het volgende signalement bekend:

Jongeman, lichtgetinte huidskleur, leeftijd 16 – 17 jaar, kort zwart golvend haar, lengte 160 – 165 cm, normaal postuur. Hij was gekleed in een zwarte joggingbroek, donkerblauw trainingsjasje en fel gekleurde roze/oranje sportschoenen.

 

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Den Haag – Update: Nog twee verdachten aangehouden in onderzoek steekincident

Donderdagochtend 11 maart hielden agenten twee mannen, van 21 en 25 jaar uit Den Haag, aan…