Home Zuid-Holland Delft Vrouw aangehouden voor diefstal bij hulpbehoevenden

Vrouw aangehouden voor diefstal bij hulpbehoevenden

Politieagenten hielden woensdag in Delft een 28-jarige Delftse aan voor diefstal van geld en sieraden bij hulpbehoevenden. De vrouw, die als invalster werkte bij een thuiszorgmaatschappij, nam geld en sieraden weg bij slachtoffers in Pijnacker, Den Hoorn en Delft. Bij de recherche kwamen verschillende aangiften binnen van diefstal die mogelijk gepleegd zouden zijn door een invalster van de thuiszorgmaatschappij. Na recherche-onderzoek bleek dat de diefstallen door de 28-jarige Delftse werden gepleegd. De verdachte is door de recherche gehoord. Zij moet zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Adriana van Rijn

De 57-jarige Adriana is sinds 19 november 2023 omstreeks 14.00 uur vermist uit Delft. Zij …