Home Zuid-Holland Delft Vrouw aangehouden voor diefstal bij hulpbehoevenden

Vrouw aangehouden voor diefstal bij hulpbehoevenden

Politieagenten hielden woensdag in Delft een 28-jarige Delftse aan voor diefstal van geld en sieraden bij hulpbehoevenden. De vrouw, die als invalster werkte bij een thuiszorgmaatschappij, nam geld en sieraden weg bij slachtoffers in Pijnacker, Den Hoorn en Delft. Bij de recherche kwamen verschillende aangiften binnen van diefstal die mogelijk gepleegd zouden zijn door een invalster van de thuiszorgmaatschappij. Na recherche-onderzoek bleek dat de diefstallen door de 28-jarige Delftse werden gepleegd. De verdachte is door de recherche gehoord. Zij moet zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.

Laad meer Delft

Geef een antwoord

Bekijk ook

Delft – Nepagenten bestelen Chinese toerist bij straatroof in Delft

Een Chinese vrouw (58) die haar in Delft studerende dochter bezocht, werd dinsdagochtend 6…