Home Zuid-Holland Delft Verdachte van autodiefstal aangehouden

Verdachte van autodiefstal aangehouden

De politie hield woensdag 13 maart om kort na middernacht een 21-jarige Utrechter aan op verdenking van diefstal van een auto en bedreiging, De man bedreigde in een woning aan de Buitenhofdreef in Delft de 22-jarige bewoonster en reed daarna weg in een grijze personenauto. Agenten zagen die auto korte tijd later rijden in de omgeving van de Buitenhofdreef. Toen de agenten de bestuurder wilde aanspreken, reed hij hard weg. Na een korte achtervolging waarbij snelheden van meer dan 100 km/u werden bereikt, kon de politie de 21-jarige man aanhouden. Onderzocht wordt of de man de auto gestolen heeft of rechtmatig onder zich had. De 22-jarige bewoonster van de Buitenhofdreef deed aangifte tegen de man. De oorzaak van het incident ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Delft – Man overleden na auto te water Oostpoortweg

Zondagochtend 10 december raakte een personenauto door nog onbekende oorzaak te water bij …