Home Noord-Brabant Breda Drugstoeristen aangehouden met 2,5 kilo hennep

Drugstoeristen aangehouden met 2,5 kilo hennep

De politie heeft dinsdag 12 maart 2013 rond 23.30 uur op een afrit van de rijksweg A-16 ter hoogte van Hazeldonk twee Franse mannen, 22 en 25 jaar aangehouden nadat in de auto waarin zij reden 2,5 kilo hennep was aangetroffen. De dienders zagen in Breda op de Backer en Ruebweg een auto met Frans kenteken rijden die opvallend dicht op diens voorganger reed. Ze besloten de auto te volgen en zagen dat hij bij Prinsenbeek de A-16 op reed richting Antwerpen. De Fransman verhoogde zijn snelheid en reed tussen de 150 en 180 km / uur. De agenten gaven een stopteken waaraan werd voldaan. In de auto hing een sterke hennepgeur. In de kofferbak lag een grote vuilniszak met circa 2,5 kilo hennep. Hierop werden de inzittenden aangehouden.

 

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Bewoner aangehouden na brand in appartementencomplex

Agenten hebben zaterdagavond 2 december aan de Nieuwe Inslag een 37-jarige Bredanaar aange…