Home Zuid-Holland Delft Burgernetbericht na diefstal iPhone

Burgernetbericht na diefstal iPhone

De politie verstuurde dinsdag om 18.45 uur een burgernetbericht na een diefstal van een iPhone bij een winkel aan de Oude Delft. Ondanks het verstuurde bericht werden de twee verdachten niet meer aangetroffen. Twee mannen liepen de winkel in en vroegen iets aan de verkoper. Toen deze even naar achterliep, pakte één van hen een iPhone van de toonbank en renden beiden snel de winkel uit.

Het gaat om twee mannen waarvan één van hen een Noord-Afrikaans uiterlijk heeft. Deze man is circa 25 jaar oud en heeft een vrij grote neus en zwart krullend haar. Hij droeg een zwarte jas. De andere man heeft een donkere huidskleur en is circa 45 jaar oud. Hij droeg een brilletje en een beige jas.

 

Laad meer Delft

Geef een reactie

Bekijk ook

Delft – Man overleden na auto te water Oostpoortweg

Zondagochtend 10 december raakte een personenauto door nog onbekende oorzaak te water bij …