Home Groningen Kraker parkeerautomaat op heterdaad aangehouden

Kraker parkeerautomaat op heterdaad aangehouden

Dinsdagavond is een man aangehouden die bezig was een parkeerautomaat te kraken. Twee mededaders konden ontkomen. Een agent zag op het Winschoterdiep in Groningen drie mannen bij een parkeerautomaat die zich verdacht gedroegen. De agent zag dat één van de mannen kleingeld en een schroevendraaier in een jaszak stopte. De drie verdachten vluchtten te voet.

De agent zette de achtervolging in op de man met het kleingeld. Na een korte achtervolging is hij even later aangetroffen in bosjes in de omgeving en aangehouden. De twee andere verdachten konden ontkomen.

De aangehouden man betreft een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is voor nader onderzoek ingesloten. De parkeerautomaat waar de mannen bij stonden bleek te zijn opengebroken.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …