Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Zoekactie naar inbreker

Zoekactie naar inbreker

Een zoekactie naar een inbreker die het op airbags had voorzien, leidde vrijdag 3 mei niet tot het gewenste resultaat. Een alerte buurtbewoner belde direct via 1-1-2 de politie toen hij zag dat om 04.40 uur een man aan het inbreken was in een personenauto die op de Marketenster geparkeerd stond. Ondanks dat meerdere politie-eenheden snel ter plaatse waren, werd de inbreker niet meer gevonden. Uit onderzoek bleek dat uit een personenauto een airbag was weggenomen.

De politie vraagt bewoners bij verdachte situaties de politie te bellen. Als er bijvoorbeeld een onbekend persoon grote interesse heeft in geparkeerde auto’s of zich verdacht ophoudt in brandgangen en steegjes, dan kunnen bewoners bellen naar 1-1-2. Het noteren van het signalement en eventueel een kenteken kan de politie verder helpen in het onderzoek.

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leidinggevende warenhuis verduisterde duizenden artikelen

Lampen, textiel, chocola, computerspullen en nog veel meer. Toen de politie de woning van …