Home Gelderland Nijmegen Politie houdt veiligheidscontrole in centrum Nijmegen

Politie houdt veiligheidscontrole in centrum Nijmegen

De politie hield donderdagavond en -nacht tussen 20.00 en 04.00 uur, een veiligheidscontrole in het centrum van Nijmegen. Daarbij werden 21 processen-verbaal uitgeschreven voor diverse feiten. Ook werd voor een bedrag van ruim 1600 euro aan boetes geïnd.

De agenten hebben zich in eerste instantie gericht op de overlastplekken in het centrum. Vier personen kregen een bekeuring voor het hangen in portieken. Ook werden bekeuringen uitgeschreven voor wildplassen (1), alcohol nuttigen op de openbare weg (2), rijden zonder rijbewijs (1), het niet kunnen tonen van een rijbewijs (2), kentekenplaat niet in orde (2), fietsen zonder licht (3), parkeerovertredingen (3), negeren rood licht (2) en niet handsfree bellen (1).

Laad meer Nijmegen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Lent – UPDATE Dode na geweldsincident in Lent

Dinsdagavond is er een persoon om het leven gekomen na een geweldsincident aan de Lentse W…