Home Zuid-Holland Gorinchem Gorinchem – 62-jarige man uit Gorinchem aangehouden op verdenking van bedreiging burgemeester

Gorinchem – 62-jarige man uit Gorinchem aangehouden op verdenking van bedreiging burgemeester

De politie heeft woensdagmorgen 8 november 2023 een 62-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij wordt verdacht van het bedreigen van de burgemeester van Gorinchem.

Op maandagmorgen 6 november was de burgemeester aanwezig op de Grote Markt in Gorinchem ter hoogte van het oude stadhuis. Daar wordt zij aangesproken en er ontstaat een discussie tussen haar en een 62-jarige Gorcumer. De burgemeester heeft aangifte gedaan van bedreiging. Na onderzoek is besloten de man hiervoor vanmorgen aan te houden. 

Getuigenoproep
De politie doet onderzoek naar de bedreiging. Het incident vond plaats op het moment dat er markt was. Daarom waren er veel mensen getuige van het voorval. Heeft u het incident zien plaatsvinden, maar nog niet met de politie gesproken? Dan komt de recherche graag alsnog met u in contact. Neem daarvoor contact op via onderstaande contactmogelijkheden.

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…