Home Zuid-Holland Gorinchem Gorinchem – Getuigen gezocht van schietincident na verkeersconflict in Gorinchem

Gorinchem – Getuigen gezocht van schietincident na verkeersconflict in Gorinchem

De politie zoekt getuigen van een schietincident aan de Balensteiger in Gorinchem van dinsdagavond rond 20:30 uur. Dit gebeurde na een verkeersconflict op de Banneweg, nabij het Piazzacentrum in Gorinchem. Daar zou gevochten zijn door de twee bestuurders. De verdachte is daarna het slachtoffer gevolgd en heeft vervolgens op de Balensteiger het 29-jarige slachtoffer uit Gorinchem beroofd van zijn jas, portemonnee, mobiele telefoon en horloge. Daarbij werd ook een of meerdere schoten gelost. Gelukkig werd het slachtoffer hier niet door geraakt. De politie heeft woensdagochtend een 24-jarige man uit Gorinchem aangehouden als verdachte in deze zaak. De politie doet verder onderzoek, maar kan de hulp van eventuele getuigen goed gebruiken.

Heeft u iets gezien van dit incident? Heeft u een worsteling gezien op de Banneweg? Of heeft u iets opvallends gezien op de Balensteiger in Gorinchem? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Gorinchem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…