Home Zuid-Holland Gorinchem Veroordeelden staan DNA af bij actie politie

Veroordeelden staan DNA af bij actie politie

Woensdag hielden agenten van de afdelingen Arrestantenzorg en Parketpolitie een actie om openstaande zaken aan te pakken. Bij negen personen uit Alblasserdam, Gorinchem, Leerdam, en Zwijndrecht werd DNA afgenomen. Dit moesten ze afstaan na een eerdere veroordeling. In Sliedrecht ging een tiende DNA-gesignaleerde er via de achterzijde van zijn woning vandoor. Hij werd na een korte achtervolging te voet aangehouden. Daarnaast werd ondere voor een bedrag van 8639 euro aan openstaande boetes geïnd.

Laad meer Gorinchem

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…