Home Zuid-Holland Den Haag Inbraak in café, verdachte aangehouden

Inbraak in café, verdachte aangehouden

De politie hield zondagmorgen een 33-jarige verdachte uit Zoetermeer in de Hemsterhuisstraat aan. Hij wordt verdacht van een inbraak in een café aan de Vondelstraat in Den Haag. Bij een café aan de Vondelstraat ging zondagmorgen om 2.45 uur een inbraakalarm af. De politie ging direct polshoogte nemen en zag een man aan de achterzijde het café uitvluchten. Al snel trof de politie aan de achterzijde van het café in de Hemsterhuisstraat onder een geparkeerd voertuig een kassa aan. En niet veel later vond de politie ook de 33-jarige verdachte uit Zoetermeer. Hij had zich verstopt achter het tuinhuisje in de binnentuin van een naastgelegen woning.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…