Home Groningen Groningen Stad Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding

Beschonken bestuurder veroorzaakt aanrijding

De politie heeft zondagmorgen op de Bornholmstraat rond 09.00 uur een 22-jarige inwoner van Groningen aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en het veroorzaken van een aanrijding. Een buschauffeur meldde tijdens zijn rit een aanrijding dat een auto tegen een verkeerspaal was aangereden. De agenten troffen de verdachte bij zijn zwaar beschadigde auto aan. Hij was tijdens de aanrijding licht gewond geraakt en verkeerde onder invloed van alcohol. Hij moest mee naar het politiebureau voor een ademanalyse waar hij 790 ug/l blies. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en er werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Daarnaast kreeg hij een rijverbod van 11 uur.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…