Home Zuid-Holland Den Haag Politie houdt man aan die winkelier oplichtte

Politie houdt man aan die winkelier oplichtte

De politie heeft vrijdag 22 februari in de middag een 49-jarige man uit Zoetermeer aangehouden op verdenking van oplichting. De Zoetermeerder is afgelopen tijd twee keer bij een wijnhandelaar binnengelopen om wijn op rekening te kopen. De Zoetermeerder deed zich voor als medewerker van een hotel en nam negen flessen wijn mee. De rekening kon volgens hem worden opgestuurd. Enkele dagen later kwam de Zoetermeerder voor de tweede keer de winkel binnen en wilde meer flessen wijn omdat de vorige goed waren bevallen. De Zoetermeerder nam nu twaalf flessen mee. De eigenaar van de winkel hoorde echter via het hotel dat de man daar niet werkzaam is. De Zoetermeerder belde naar de winkel en zou vrijdag 22 februari weer langskomen. Omdat de eigenaar de man niet meer vertrouwde belde hij de politie. De Zoetermeerder werd in de winkel aangehouden wegens oplichting. De rekening bedroeg inmiddels ruim 200 euro.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…