Home Noord-Brabant Boxtel Aanhouding na burenruzie met mishandeling

Aanhouding na burenruzie met mishandeling

Een 29-jarige vrouw werd zondagavond om 23.20 uur buiten heterdaad in haar woning in Boxtel door de politie aangehouden. Ze wordt gezien als verdachte van mishandeling van haar 35-jarige buurvrouw. Het slachtoffer zou nabij haar woning door de verdachte aan haar haren zijn getrokken en op de grond zijn gegooid. Ook zou de verdachte haar keel hebben dicht geknepen. Bij de val op de grond zou het slachtoffer even buiten westen zijn geraakt. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Laad meer Boxtel

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg, Boxtel, Eindhoven – Vier straatroven, brandstichting en diefstallen met pinfraude – Bureau Brabant

We vragen jullie hulp bij het oplossen van o.a. vier straatroven, waarvan drie binnen het …