Home Zuid-Holland Den Haag Verdachten straatroof aangehouden in Pijnacker

Verdachten straatroof aangehouden in Pijnacker

De politie hield dinsdag om 21.15 uur vier verdachten (15-18 jaar) aan op verdenking van een straatroof. Het viertal beroofde op de Groen van Prinstererlaan in Pijnacker een 15-jarige jongen uit Pijnacker van zijn mobiele telefoon en renden daarna weg in de richting van het centrum. meerdere politie-eenheden onderzochten de melding en zagen nabij het Randstadrailstation vier jongeren staan die aan het opgegeven signalement voldeden. Hierop werden de vier jongeren afkomstig uit Nootdorp, Den Haag en Zoetermeer direct aangehouden.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…