Home Gelderland Woningoverval in Wijchen

Woningoverval in Wijchen

De bewoner van een huis aan de Elzenweg in Wijchen is donderdagochtend in huis overvallen. Twee mannen wisten zijn huis binnen te dringen en hebben het slachtoffer mishandeld. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie is bezig met onderzoek.

Omstreeks negen uur wisten de daders het huis van het slachtoffer binnen te dringen, waarbij het slachtoffer werd mishandeld. Kennelijk waren ze uit op geld. Het is nog niet bekend of ze iets buit hebben weten te maken.

Van de daders is op dit moment slechts bekend dat het om twee mannen gaat. Een van hen is opvallend lang: twee meter en droeg een matzwarte jas. De andere is kleiner dan de eerste, ongeveer 1.75 m lang. Het is onbekend waar ze heen gevlucht zijn en op welke wijze.

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Pinnen met gestolen pas – Molenstraat – Nijmegen

Aan de Molenstraat in Nijmegen bespiedden twee vrouwen een 82-jarige vrouw die geld opnam …