Home Drenthe Assen Daders straafroof aangehouden

Daders straafroof aangehouden

De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag twee verdachten van straatroof en mishandeling aan in Assen. Het duo, 18 jaar uit Norg en 20 jaar uit Assen, worden ervan verdacht kort daarvoor twee jongemannen uit Delfgauw, 20 en 21 jaar oud, op de Overcingellaan te hebben bedreigd en mishandeld. De slachtoffers werden aangesproken door de verdachten en gedwongen hun telefoons af te geven. Hierbij werden ze geschopt en geslagen. De gealarmeerde politie kon de verdachten op de Overcingellaan aanhouden. Ze werden ingesloten en onderzoek volgt.

Laad meer Assen

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…