Home Drenthe Assen Daders straafroof aangehouden

Daders straafroof aangehouden

De politie hield in de nacht van woensdag op donderdag twee verdachten van straatroof en mishandeling aan in Assen. Het duo, 18 jaar uit Norg en 20 jaar uit Assen, worden ervan verdacht kort daarvoor twee jongemannen uit Delfgauw, 20 en 21 jaar oud, op de Overcingellaan te hebben bedreigd en mishandeld. De slachtoffers werden aangesproken door de verdachten en gedwongen hun telefoons af te geven. Hierbij werden ze geschopt en geslagen. De gealarmeerde politie kon de verdachten op de Overcingellaan aanhouden. Ze werden ingesloten en onderzoek volgt.

Laad meer Assen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Emmen – Politie onderzoekt explosie horecagelegenheid centrum Emmen

Aan de Kolhoopstraat in Emmen heeft in de nacht van 19 op 20 oktober 2022 een explosie pla…