Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen – Politiemensen doen aangifte poging doodslag

Terneuzen – Politiemensen doen aangifte poging doodslag

Politiemensen hebben vrijdag 18 november 2017 in de wijk Oude Vaart een 60-jarige man uit Terneuzen aangehouden op verdenking van poging doodslag. De man wordt ervan verdacht twee politiemensen met een mes te hebben bedreigd. Die hebben hiervan aangifte gedaan.

De agenten waren naar de woning van de man gekomen omdat zij een 17-jarige jongen, die in de woning verbleef, voor gedwongen opname moesten meenemen naar een jeugdinstelling. De verdachte was het hier niet mee eens, pakte een mes en bedreigde er twee agenten mee. De man reageerde niet op het bevel het mes neer te leggen en maakte er zwaaiende bewegingen mee in de richting van de agenten. De agenten hebben pepperspray tegen de man gebruikt om hem te kalmeren. Eén van hen heeft verklaard dat hij tijdens het incident heeft gevreesd voor zijn leven. Nadat de verdachte het mes had weggelegd, deed hij nog een poging om één van de agenten te slaan, waarop hij tegen de grond is gewerkt en aangehouden. Hij is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. 

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…