Home Noord-Holland Hilversum Hilversum – Gezocht – Poging tot brandstichting bij Leger des Heils Hilversum

Hilversum – Gezocht – Poging tot brandstichting bij Leger des Heils Hilversum

Een man met twee jerrycans gevuld met brandbare vloeistof probeert het pand van het Leger des Heils aan de Van Hengellaan in brand te steken. De politie zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

RTV NH tv-programma Bureau NH besteedde op 15 november 2017 aandacht aan deze zaak. Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het zijn de beelden van de beveiligingscamera, waarop te zien is hoe de man te werk gaat.

Het gebeurt middenin de nacht van maandag 2 op dinsdag 3 oktober 2017. De man komt rond 04.30 uur bij het pand aanlopen, giet de brandbare vloeistof uit de jerrycans over de buitenboel en steekt die dan in de fik. Hij laat de jerrycans achter terwijl bij weer vertrekt. Gelukkig blijft de schade beperkt tot wat schroeiplekken.

Jerrycans

De twee jerrycans zijn donkergrijs tot zwart van kleur met een groene dop. Op een van de jerrycans stond met een zwarte stift geschreven: GRASMACHINE en 2TAKT.

Laad meer Hilversum
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…