Home Overijssel Deventer Deventer – Trio aangehouden bij inbraak in woning

Deventer – Trio aangehouden bij inbraak in woning

Na een melding van een oplettende buurtbewoner kon de politie woensdagmiddag 22 november 3 mannen op heterdaad aanhouden voor een woninginbraak in Deventer.

Rond 15.00 uur kreeg de politie de melding dat er twee mannen een woning aan de Johannes van Vlotenlaan  binnengingen waarvan het bekend was dat de bewoners niet thuis waren. Agenten spoedden zich richting de locatie en konden twee verdachten direct in de woning aanhouden. De mannen hadden goederen bij zich die afkomstig waren uit de woning. De derde man sloeg op de vlucht maar door aanwijzingen van getuigen konden de agenten hem in de omgeving van de woning aanhouden.  Het gaat om een 32 jarige man uit Gilze Rijen en twee mannen van 32 en 27 jaar met een Georgische nationaliteit zonder vast adres.

2017539701 SP

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hengelo – Scooterrijder verongelukt na aanrijding met trein

Een scooterrijder is donderdagochtend 19 juli om het leven gekomen nadat hij is aangereden…