Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Man beroofd van gouden ketting

Man beroofd van gouden ketting

Donderdag rond 14.00 uur werd een 65-jarige, hulpbehoevende, man op de Noteneeweg in Terneuzen, bij de parkeerplaats bij het jachthaventje aan de Otheense Kreek, beroofd van een gouden ketting. De 65-jarige man reed in een grijze scootmobiel en hij had een hondje bij zich. Hij werd aangesproken door een man en een vrouw en mogelijk waren er ook twee of meerdere kinderen bij. Deze man en vrouw hebben kans gezien om de gouden ketting van de nek van het slachtoffer te halen en deze te vervangen door twee andere (nep gouden) kettingen. Ze zijn daarna waarschijnlijk in een auto weggereden.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

De politie doet onderzoek naar een zware mishandeling die op zondag 5 november rond 16.30 …