Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Woninginbraken Zeeuws-Vlaanderen

Woninginbraken Zeeuws-Vlaanderen

Afgelopen februari zijn het aantal woninginbraken en pogingen daartoe nog verder toegenomen. In totaal kwamen 46 meldingen binnen. Opvallend is dat veel inbraken plaatsvinden bij woningen waar het hang- en sluitwerk enigszins verouderd is. Bij veel van deze inbraken werd de slotplaat verbogen en het cilinderslot afgebroken, de zogenaamde Bulgaarse methode. De reden waarom wij u dit vertellen, is om u te waarschuwen zodat u actie kunt ondernemen. Bij woningen die wel waren voorzien van goed hang- en sluitwerk bleef het bij een poging.

Het valt het Regionaal Woninginbrakenteam op dat steeds meer inbraken worden gepleegd in de buitengebieden. Denk hierbij aan Zuiddorpe maar ook aan IJzendijke en Groede.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlaanderen en Nederland lanceren Europees pioniersproject

Vandaag lanceren minister-president Bourgeois en staatssecretaris Knops een innovatief pro…