Home Zuid-Holland Dordrecht Politie houdt verdachten drugshandel aan in onderzoek beroving Dordrecht

Politie houdt verdachten drugshandel aan in onderzoek beroving Dordrecht

De politie in Dordrecht heeft dinsdag drie mannen aan gehouden die worden verdacht van een beroving en drugshandel. De politie kwam de drie mannen van 31 (Dordrecht), 32 (Dordrecht) en 35 (Zwijndrecht) jaar en afkomstig uit Dordrecht en Zwijndrecht, op het spoor na een beroving.

Die beroving vond plaats op maandagavond 14 januari 2013 bij het J.P. Heijeplein in Dordrecht. Een 37-jarige man uit Dordrecht werd die avond op het plein door twee mannen beroofd van geld. Het onderzoek naar de beroving leidde dinsdag tot de aanhouding. Twee van de mannen worden verdacht van de beroving, de derde wordt verdacht van drugshandel. In de panden waar de mannen werden aangehouden werden sieraden, enige duizenden euro’s, bijna 100 gram aan hard drugs en versnijdingsmiddel in beslag genomen.

Het onderzoek wordt nog voortgezet. De drie mannen worden vrijdag voorgeleid.

Laad meer Dordrecht

Geef een reactie

Bekijk ook

Geen Sinterklaas dit jaar in Dordrecht; de Graafschap wint met 5-0!

Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag van de Graafschap tegen Dordrecht, was het niet zo m…