Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Buschauffeuse beroofd in Hulst

Buschauffeuse beroofd in Hulst

Zondag is rond 22.15 uur een buschauffeuse in de Zandstraat in Hulst in een bus beroofd. Een jonge man stapte in en haalde een op een steekwapen gelijkend voorwerp tevoorschijn en eiste geld van de vrouw waarop zij hem een tas meegaf. De man, vermoedelijk rond de 20 jaar en 1.65 lang, stapte daarna uit en verdween richting Willem Alexanderstraat.

Helaas worden agenten, brandweerlieden, ambulancebroeders, gemeenteambtenaren en andere werknemers in de uitvoering van hun publieke taak regelmatig geconfronteerd met agressie, intimidatie en geweld. Vanwege de ernst en maatschappelijke impact van dergelijke feiten eist het OM sinds enige jaren dubbel zo zware straffen.

Laad meer Zeeuws Vlaanderen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlaanderen en Nederland lanceren Europees pioniersproject

Vandaag lanceren minister-president Bourgeois en staatssecretaris Knops een innovatief pro…