Home Zeeland Vlissingen Winkeldief betrapt door politieman in burger

Winkeldief betrapt door politieman in burger

Dinsdagmiddag rond 14.30 uur is een 46-jarige Vlissinger door een politieman in burger betrapt toen hij een winkeldiefstal pleegde. De politieman liep door de winkel in de Spuistraat toen hij zag dat de winkeldief fietssloten bij zich stak. De dief sprak hem nog aan en vroeg hem niets te vertellen aan de medewerkers van de winkel.

Helaas voor de Vlissinger hield de politieman hem aan toen bleek dat hij de sloten niet had afgerekend. De winkelmedewerkers hebben aangifte gedaan en de politieman heeft de dief meteen meegenomen naar het bureau.

Daar aangekomen bleek dat deze 46-jarige meneer een zogenoemde veelpleger was. Hij is dus in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De fietssloten zijn terug naar de rechtmatige eigenaar.

Laad meer Vlissingen

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen – Gestolen bedrijfsauto terug door snelle actie

De chauffeur van een bedrijfsauto parkeerde zijn voertuig maandagochtend aan de Hellebardi…