Home Zuid-Holland Rotterdam Opnieuw verdachte aangehouden in moordzaak Cuma Pinar

Opnieuw verdachte aangehouden in moordzaak Cuma Pinar

Woensdagochtend is in een woning in Rotterdam-Zuid een 24-jarige man aangehouden, die wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op de 42-jarige Cuma Pinar uit Hoogvliet. De 42-jarige Cuma Pinar werd zondagmiddag 5 december 2010 in een geleende Mercedes SL 500 onder de Van Brienenoordbrug aangetroffen. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gekomen.

De verdachte werd aangehouden in een woning in Rotterdam-Zuid. Aangezien in de woning een vuurwapen werd aangetroffen, werd ook de 25-jarige bewoonster gearresteerd.

Afgelopen maandag hield de politie al een 24-jarige vrouw uit Rotterdam aan in deze zaak. De recherche vermoedt dat zij de vrouw is die naast Cuma Pinar in de auto zat toen hij voor het laatst in leven is gezien op zaterdag 4 december bij de Esso aan de ’s Gravendijkwal in Rotterdam.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…