Home Noord-Holland Purmerend Regio op slot controle in Purmerend

Regio op slot controle in Purmerend

Regio op slot is een actie waarbij regelmatig op verschillende locaties, bij in- en uitvalswegen, controles worden gehouden. Door de inzet van ANPR (kentekenherkenning) worden ‘goede’ automobilisten ontzien en kunnen bekenden van de politie er eerder worden uitgepikt door politiemotorrijders. De politie heeft dinsdag tussen 15.00 uur en 23.00 uur op diverse locaties in de Purmer Noord en Zuid. Hierbij zijn 869 voertuigen gescand door de ANPR. Er zijn twee bekeuringen uitgedeeld, een voor het niet hebben van een rijbewijs en een voor rijden in een auto die niet APK-gekeurd was.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Politie zoekt getuigen van steekincident in Purmerend

De politie onderzoekt een steekincident aan de Einsteinstraat in Purmerend. Daar raakte di…