Home Zeeland Goes Internationale fototentoonstelling Solutions by Noor

Internationale fototentoonstelling Solutions by Noor

Indrukwekkende foto’s, gefocust op humanitaire verhalen en gemaakt door diverse World Press Photo winnaars. Zo wordt de internationale fototentoonstelling Solutions by Noor omschreven. Na Rome, Berlijn en Londen is deze tentoonstelling vanaf 14 maart ook te bewonderen in de Grote Kerk in Goes. Hier zijn ruim twee weken lang acht reportages te bewonderen, gemaakt in China, Rusland, Amerika, Congo, IJsland Kenia en Cuba.

De verandering van het klimaat is een van de grootste uitdagingen waarmee de mensheid ooit is geconfronteerd. Acht bekende fotografen, waaronder de Nederlander Kadir van Lohuizen, onderzoeken wereldwijd oplossingen om klimaatverandering tegen te gaan. Solutions by Noor laat zien hoe mensen proberen zich aan te passen aan temperatuurstijgingen in de wereld en hoe ze proberen een meer duurzaam bestaan op te bouwen.

De fototentoonstelling wordt op 13 maart om 19:30u geopend door Wethouder Jo-Annes de Bat. Kunstcriticus Nico Out zal hier spreken en er is Argentijnse muziek aanwezig. Fototentoonstelling Solutions by Noor is te zien in de Grote Kerk in Goes van 14 maart t/m 1 april 2013. Openingtijden van maandag t/m vrijdag van 09:30u tot 17:00u. Gratis entree.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Goes – Broers aangehouden na vechtpartij en vernieling

Twee broers (17 en 21 ) zijn dinsdag 22 mei aangehouden nadat ze voor overlast zorgden. Ee…