Home Zeeland Middelburg Dronken man ligt naast auto

Dronken man ligt naast auto

Zaterdagavond om ongeveer 20:00 uur kregen agenten een melding via de meldkamer dat er op de Boomdijk in Nieuw- en Sint Joosland een man naast een auto lag. Hij was hier aangetroffen door een getuige die de situatie niet vertrouwde en de politie had gebeld. Omdat de man, volgens de getuige, behoorlijk naar alcohol rook, had de getuige de autosleutels van de man afgepakt, toen hij aanstalten maakte om in zijn auto te stappen en weg te rijden.

Toen de agenten ter plekke kwamen, is de man aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De 71-jarige man uit de gemeente Middelburg is overgebracht naar het politiebureau.

De man heeft op het bureau een verklaring afgelegd. Hij gaf toe zelf naar de Boomdijk in Nieuw- en Sint Joosland te hebben gereden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij is om ongeveer 22:30 uur weer naar huis gestuurd.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…