Home Zuid-Holland Rotterdam Drie arrestaties na aantreffen kluis in auto

Drie arrestaties na aantreffen kluis in auto

De politie heeft zaterdagavond omstreeks 21.20 uur op de Oostpoort in Etten-Leur drie mannen, een 24-jarige man uit Vlaardingen, een 20-jarige Rotterdammer en een 23-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden, nadat in de auto waarin zijn reden een vermoedelijk gestolen kluis was aangetroffen. Het inbrekerstrio is door een hulpofficier van justitie in verzekering gesteld.

Twee agenten surveilleerden zaterdagavond in een onherkenbare auto gericht op het tegengaan van woninginbraken en overvallen. De dienders zagen op de Hoevenseweg een auto met hoge snelheid rijden. De kilometerteller gaf 100 km / uur aan terwijl 50 km / uur als maximumsnelheid geldt. Er zaten drie mannen in de auto. Het voertuig bleek op naam te staan van een persoon zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hierop werd besloten de bestuurder een stopteken te geven. Tijdens de controle vonden de agenten in de kofferbak, een kluis en inbrekersgereedschap. Hierop werden de drie mannen aangehouden. De kluis is vermoedelijk afkomstig van een woninginbraak aan de Papenstraat. . Zaterdagavond ontdekten daar bewoners rond 22.00 uur dat bij hen was ingebroken en dat de kluis was gestolen. Een formele herkenning moet nog plaats vinden.

Laad meer Rotterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Explosie veroorzaakt schade aan deur theehuis

Bij een theehuis op de Schiedamseweg in Rotterdam is in de nacht van maandag 29 op dinsdag…