Home Zeeland Bromfietser in de sloot in Sint Kruis

Bromfietser in de sloot in Sint Kruis

Rond 05:30 uur op de vroege zondagochtend kregen agenten een melding dat er een bromfietser in de sloot lag langs de Wilhelminaweg in Sint Kruis. De agenten zijn uiteraard snel ter plaatse gegaan en troffen op de Wilhelminaweg inderdaad een bromfietser aan die in de sloot lag. Hij was aanspreekbaar, had zelf zijn helm afgedaan en vertelde de agenten dat hij tegen een verkeersbord aan was gereden en daarna de macht over het stuur kwijt was geraakt. De jongen had een flinke hoofdwond overgehouden aan zijn valpartij.

Ook gaf de 17-jarige jongen uit de gemeente Sluis aan dat hij behoorlijk wat gedronken had. Inmiddels was de ambulance ook ter plaatse en door de medewerkers van de ambulance werd besloten om de bromfietser over te brengen naar het ziekenhuis. Daar is een blaastest afgenomen van de jongeman. Hieruit bleek dat hij inderdaad had gedronken.

De ouders van de jongeman zijn in kennis gesteld van het ongeval en tegen de jongen wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Laad meer Zeeland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…