Home Zeeland Goes Zes meisjes aangehouden voor vechtpartij

Zes meisjes aangehouden voor vechtpartij

De politie heeft afgelopen week zes meisjes in de leeftijd van 15 en 16 jaar aangehouden voor de vechtpartij bij het NS-station aan de Lijnbaan in Goes. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De politie kwam de meisjes na verklaringen van getuigen op het spoor. De meisjes zijn afkomstig uit de gemeenten Goes, Reimerswaal en Noord-Beveland. De vechtpartij vond op maandag 18 februari jongstleden plaats. Bij deze vechtpartij liep een meisje (14) uit Goes zeer ernstig oogletsel op, waardoor ze momenteel met dat oog niets kan zien.

Uit verklaringen is gebleken dat er een aantal tot nu toe onbekende jongens de vechtpartij hebben gefilmd. Deze jongens zijn zelf niet bij de vechtpartij betrokken. De politie vraagt de jongens om zich te melden en om de filmpjes aan de politie te geven. Zij kunnen zich op het politiebureau in Goes melden of bellen naar 0900-8844.

De meisjes zijn vvrijdag in vrijheid gesteld. De officier van justitie beslist over hun vervolging.

Laad meer Goes

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Oost-Souburg – Gezocht – Cybercrime – Kanaalstraat – Oost-Souburg

Op 17 juni 2022 wordt een slachtoffer uit Vlissingen gebeld door een vrouw die zich uitgee…