Home Noord-Brabant Breda Scholieren aangehouden in zaak mishandeling tijdens voetbaltoernooi

Scholieren aangehouden in zaak mishandeling tijdens voetbaltoernooi

De politie heeft drie scholieren (13, 13 en 12 jaar) aangehouden in de zaak van een mishandeling van een 13-jarige jongen tijdens een voetbaltoernooi op woensdag 3 april aan de Wikketuin. De Bredase jongen werd tegen zijn hoofd getrapt en raakte gewond aan zijn gezicht. De politie nam aangifte op en startte een onderzoek. Agenten namen verschillende getuigenverklaringen op om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld. Donderdag 4 april 2013 werd een 13-jarige jongen uit Breda aangehouden. Hij werd in verzekering gesteld. Vrijdag 5 april 2013 werden een 13- jarige en 12-jarige jongen aangehouden. Zij zijn voor verhoor meegenomen naar een politiebureau. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Laad meer Breda

Geef een reactie

Bekijk ook

Breda – Arrestatie na vernielingen

De politie arresteerde zaterdagavond 10 februari 2024 rond 23u30 in de Sleutelbloem een ve…