Home Flevoland Hennepkwekerij aangetroffen

Hennepkwekerij aangetroffen

De politie heeft vrijdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand aan de Amstel in Dronten. Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelde de politie rond 15.30 uur een onderzoek in bij het bedrijfspand. Na binnentreding en onderzoek werden vier zogenaamde kweektenten aangetroffen met totaal circa 1000 volgroeide planten. Er werden geen personen aangetroffen. De kwekerij werd ontmanteld en de planten vernietigd. De politie doet onderzoek naar de eigenaar van de kwekerij.

Laad meer Flevoland

Geef een reactie

Bekijk ook

Almere – Update: Grote inbeslagname van contanten en drugs in woning Leemwierde in Almere

Agenten vielen in de avond van woensdag 24 januari een woning binnen aan de Leemwierde. Di…