Home Zeeland Middelburg Automobilist van de weg gereden

Automobilist van de weg gereden

Op de Sloeweg in Vlissingen werd donderdagochtend een 52-jarige man uit de gemeente Middelburg door een onbekende automobilist van de weg gereden. De 52-jarige man reed over de Sloeweg op de rechterrijstrook. Naast hem reed een andere automobilist, die hem steeds opnieuw verder naar rechts dwong, zodat hij de berm in zou rijden. Bij de afslag Weyevliet raakte de 52-jarige man met zijn auto van de weg en reed op het betonblok. Hij kon nog net een paal op het talud ontwijken. Zijn auto liep een schade op van enkele honderden euro’s. De andere auto betrof een donkere MPV.

Laad meer Middelburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…