Home Noord-Holland Amsterdam Inbreker onder auto opgepakt

Inbreker onder auto opgepakt

Dankzij snel politieoptreden kon in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 maart een inbraak in de Van Woustraat in Amsterdam worden verijdeld. Agenten wisten twee verdachten aan te houden, één van hen had zich onder een auto verschanst. Het ging om twee Amsterdammers van 22 en 23 jaar.

Rond tweeën kreeg de politie de melding dat twee mannen probeerden in te breken in een restaurant in de Van Woustraat. Meerdere voertuigen spoedden zich naar de plek, waar uiteindelijk twee mannen werden aangetroffen. Een van hen, de 22-jarige, liet bij aanspreken een breekijzer vallen en ging er vandoor. De ander werd direct aangehouden. De gevluchte verdachte kon later met behulp van een warmtebeeldcamera op de Servaes Noutsstraat worden opgespoord en opgepakt. Hij had zich in de ijzige kou verstopt onder een geparkeerde auto.

Laad meer Amsterdam

Geef een reactie

Bekijk ook

Amsterdam – Gezocht – mishandeling in tram – Osdorpplein – Amsterdam

Nietsvermoedend in de tram stappen en vervolgens met grof geweld mishandeld worden: het ov…