Home Zeeland Vijf bekeuringen bij controle aanhangwagens

Vijf bekeuringen bij controle aanhangwagens

Om de verkeersveiligheid te vergroten hebben agenten van het wijkteam Goeree-Overflakkee op zaterdag 23 februari in Middelharnis een verkeerscontrole uitgevoerd gericht op aanhangwagens. Te zwaar beladen aanhangwagens, losliggende lading, niet rijden met een hiervoor geldend rijbewijs kunnen voor levensgevaarlijke situaties zorgen. In totaal werden tussen 9.00 en 11.30 uur daarom 14 voertuigcombinaties gecontroleerd. Vijf bestuurders kregen een bekeuring voor onder andere niet afgedekte lading, verkeerde kentekenplaten op de aanhangwagen en ondeugdelijke verlichting.

Laad meer Zeeland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Vlissingen / Oost-Souburg – Politie houdt fietsendief aan

Politiemensen hielden zaterdagmiddag 21 januari 2023 een fietsendief aan. De man wordt erv…