Home Zeeland Vijf bekeuringen bij controle aanhangwagens

Vijf bekeuringen bij controle aanhangwagens

Om de verkeersveiligheid te vergroten hebben agenten van het wijkteam Goeree-Overflakkee op zaterdag 23 februari in Middelharnis een verkeerscontrole uitgevoerd gericht op aanhangwagens. Te zwaar beladen aanhangwagens, losliggende lading, niet rijden met een hiervoor geldend rijbewijs kunnen voor levensgevaarlijke situaties zorgen. In totaal werden tussen 9.00 en 11.30 uur daarom 14 voertuigcombinaties gecontroleerd. Vijf bestuurders kregen een bekeuring voor onder andere niet afgedekte lading, verkeerde kentekenplaten op de aanhangwagen en ondeugdelijke verlichting.

Laad meer Zeeland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…